Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4

Als groothandel willen wij producten bieden voor iedereen. Naast de merken van onze vertrouwde leveranciers, voeren we bij Udea verschillende private labels, waarmee we zo goed mogelijk in kunnen spelen op de vragen vanuit de markt en de laatste ontwikkelingen op het gebied van voeding. 

Zo hebben we een aantal jaar geleden de glutenvrije producten van Lieke is vrij geïntroduceerd en bieden we met het assortiment van Your Organic Nature de juiste producten voor bewuste consument met een gezonde, biologische leefstijl. 

Uiteraard voldoen al onze producten aan onze hoge kwaliteitsstandaard; ze hebben de juiste biologische keurmerken en worden met respect voor onze telers en het milieu geproduceerd. 

Bekijk hier het overzicht van onze private labels.

Your Organic Nature bestaat uit meer dan 200 heerlijke biologische producten voor het hele gezin. Lekkere producten met de juiste ingrediënten van betrouwbare kwaliteit. En dat met een uitstraling die uitstekend bij speciaalzaken past en van ieder ‘tafeldek-moment’ een feestje maakt. Wie wordt daar nou niet blij van? Bekijk het assortiment.

Lieke is vrij staat voor zorgeloos genieten van lekkere en voedzame biologische glutenvrije voeding, zowel voor mensen met een glutenintolerantie als voor mensen die gewoon glutenvrij willen eten. Glutenvrij en volledig biologisch, dus zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Bekijk het assortiment.

Onder Het dichtst bij de natuur vindt u een breed assortiment bestaande uit 125 producten, uitsluitend met het Demeter-keurmerk. Dit is het keurmerk voor biologisch-dynamische producten. Bedrijven die volgens de richtlijnen van Demeter werken, gaan een stap verder dan biologisch. Bekijk het assortiment.

Proef merk biedt een breed assortiment in voornamelijk groente en fruit. Een deel van het assortiment is al voor u gesneden en verpakt. Meer dan welk merk ook geeft Proef helderheid over de herkomst van haar producten: een volledig en gevarieerd AGF-assortiment, inclusief de Vitatas! Bekijk het assortiment.

Happy Chocolate vindt dat iedereen het geluk van chocolade moet kunnen ervaren, ook de cacaoboeren en de samenleving waarin zij leven. Zij happy, wij happy! Daarom kiest het merk voor: biologisch en fairtrade. Bekijk het assortiment.

Botanique biedt een unieke verzorgingsmiddelen. Het merk gaat uit van natuurlijke schoonheid en de invloed die de kracht van de natuur hierop heeft. De producten zijn geïnspireerd door het goede dat de natuur te bieden heeft. Bekijk het assortiment.

Het ijs van de Ice Cream Factory wordt met veel zorg en aandacht gemaakt van de beste biologische ingrediënten. Het assortiment bestaat uit roomijs, soja-ijs, geitenmelk-ijs, waterijs en superfood-ijs (veganistisch). Zo kan iedereen zorgeloos genieten van deze koude smaaksensatie! Bekijk het assortiment.

3 Little Goats biedt een veelzijdig assortiment aan producten van geitenmelk. De producten van 3 Little Goats bieden uitkomst voor mensen met een koemelkallergie, mensen die bewust met hun voeding bezig zijn en natuurlijk voor liefhebbers van geitenproducten! Bekijk het assortiment.

Onder Laitois voeren we een assortiment van lekkere biologische zuivelproducten, gemaakt van de melk van biologische koeien die een goed leven leiden. Bekijk het assortiment.

BioCumulus biedt heerlijke en gezonde zuivelproducten van biodynamische kwaliteit. Lekker op ieder moment van de dag. Bekijk het assortiment.

Algemene voorwaarden | © 2017 Udea