Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4
Assortiment

Als groothandel bieden wij een uitgebreid assortiment in verse en houdbare producten, die op maat geleverd kunnen worden aan uw onderneming. Of u nu wekelijks een kleine bestelling wilt doen voor uw kinderdagverblijf, of dagelijks uw winkel van nieuwe voorraad wilt voorzien, bij ons is het mogelijk! 

Hieronder vindt u een overzicht van onze uitgebreide mogelijkheden. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Retail

Naast een uitgebreid assortiment heeft Udea nog veel meer kennis in huis om u te ondersteunen. Zo kunnen onze productgroepspecialisten u bijvoorbeeld adviseren over de inrichting van de winkel door middel van schappenplannen. Daarnaast heeft Udea een uitgebreid promotieprogramma om uw concurrentiepositie in uw marktgebied te versterken en kunnen wij u met raad en daad ondersteunen bij vragen over of in uw winkel. 

Udea is eigenaar van Ekoplaza, de grootste biologische supermarktketen van Nederland. Omdat we 'deelnemen' aan de markt, blijft onze kennis zich ontwikkelen. 

Wilt u een biologisch assortiment bieden, bijvoorbeeld in uw lunchroom of bedrijfsrestaurant, dan bent u bij Udea aan het goede adres. We beschikken over een uitgebreid assortiment van ruim 9.000 artikelen, die u snel en efficiënt bij ons kunt bestellen.

We beschikken naast het retailaanbod ook over een specialistisch aanbod voor de foodservice, zo kunnnen we de volgende producten ook in bulk leveren:

  • AGF: Udea heeft een inpandige snijderij en kan dus altijd maatwerk leveren.
  • Vlees: In samenwerking met de beste slagers en poeliers kunnen we kwalitatief hoogwaardig vlees leveren, dat voor u op maat gesneden wordt. 
  • Zuivel: Yoghurt, melk, boter en room kunnen ook in grote volumes geleverd worden (5 tot 10 liter). In ons assortiment vindt u ook hele kazen!
  • Kruidenierswaren: We leveren ook bijvoorbeeld rijst, pasta's oliën en noten in grootverpakking.
  • Diepvries: Groentes, frites, snacks en ijs kunnen in grootverpakking geleverd worden. 

Gemak staat hierbij voorop: op één punt bestellen, alles in één keer uitgeleverd, indien gewenst meerdere malen per week. Onze mogelijkheden zijn ideaal voor bedrijven en instellingen die grote hoeveelheden per keer nodig hebben en niet altijd consumenteneenheden kunnen of willen verwerken. Ook voor evenementen en festivals zijn we u graag met maatwerk van dienst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Roy van de Breevaart, rvdbreevaart@udea.nl.