Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4
Assortiment

5 garanties

Voor een goede samenwerking met onze klanten is duidelijkheid van groot belang. Daarom vindt u hieronder onze vijf garanties, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen als u bij Udea een bestelling plaatst.

 

Groot assortiment, klein te bestellen

Nergens anders vindt u zo’n groot biologisch assortiment dat bovendien veelal per stuk te bestellen is. Daarmee bieden wij u de mogelijkheid een breed en/of diep assortiment samen te stellen zonder problemen met de houdbaarheid of de uitstaltijd van de producten. Bestellen kan per telefoon, fax, modem en/of via onze website.

 

 


7 dagen in de week
Vanaf een beperkt minimaal orderbedrag levert Udea 7 dagen in de week. Hierdoor bent u in staat altijd een optimale goederenvoorraad aan te houden waardoor u praktisch nooit ‘nee’ hoeft te verkopen. Dit zorgt ook voor een betere personeelsplanning waardoor u kosten bespaart.

 

 

 


Echt vers
Udea geeft aan haar producten de langst mogelijke houdbaarheidsdata mee. Klanten profiteren hierbij van het accurate inkoopbeleid dat gericht is op een hoge omloopsnelheid. Versproducten worden praktisch allemaal direct bij de bron ingekocht. Niet zoveel mogelijk in één keer, maar zo frequent mogelijk waardoor we altijd een echt vers aanbod hebben. Ook de houdbare producten proberen we zo frequent mogelijk te laten produceren/bestellen, want ook een houdbaar product smaakt beter als het kort daarvoor is geproduceerd.

 

 


Alles in een
Het grootste biologische assortiment wordt door ons geleverd in één vrachtauto. Wel zo milieuvriendelijk, uniek en zeker ook efficiënt voor u. Vervolgens krijgt u ook 1 factuur, indien gewenst digitaal. Ook dat is prettig en eenvoudig!

 

 

 


Altijd op tijd
Klanten die bij Udea het totale assortiment afnemen, hebben gegarandeerde levertijden. Is Udea meer dan een kwartier later, dan betaalt u geen stopkosten! Mocht er onverhoopt iets fout zijn gegaan, dan crediteert Udea dit direct zodat u verder kunt met uw onderneming. In specifieke gevallen behoudt Udea het recht om zaken nader te onderzoeken en daarop terug te komen.