Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4

Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen met u ondernemen in biologisch.

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en retail in de Benelux. Als marktleider in biologische producten hebben we een aantal eigen merken ontwikkeld; waaronder Your Organic Nature, Proef, het dichtste bij de natuur, Lieke is vrij en Ice Cream Factory. 

Samen met onze leveranciers en telers bieden we producten van de hoogst mogelijke kwaliteit die eenvoudig en efficiënt bij ons te bestellen zijn.

Udea is een open, eerlijke, directe en transparante onderneming. Hoewel we een besloten vennootschap zijn, is winstmaximalisatie bij ons niet het hoogste goed. Klant- en medewerkerstevredenheid, net als onze continuïteit staan bij ons voorop.

 

Onze keurmerken

Udea is deelnemer binnen Biokap voor een optimale residumonitoring. 

Biologische producten

Biologische producten zijn voor ons het uitgangspunt van Puur Genieten. Onze biologische producten zijn duurzaam, heerlijk en puur en daar kun je ongestoord van genieten. Bij biologische producten is er over het algemeen veel nauwer contact tussen producent en groothandel. Deze wederzijdse afhankelijkheid zorgt voor gezamenlijk continuïteit en faire omstandigheden. Dagelijks proberen we door optimalisatie van de contacten met onze leveranciers en afnemers een beter aanbod met een betere prijs-kwaliteitverhouding te realiseren. Uiteraard worden nieuwe producten altijd eerst intern beoordeeld, voor ze aan het assortiment toegevoegd worden.

Onze medewerkers

Bij Udea vinden we het belangrijk dat onze werknemers met veel plezier en in goede gezondheid kunnen werken tot aan het pensioen. Dit is niet alleen in het belang van Udea en de bedrijfscontinuïteit; ook onze werknemers varen er wel bij. Gezondheid wordt steeds kostbaarder en de mate waarin iemand zijn werk goed kan doen, is hiervan afhankelijk. Daarom werken we bij Udea aan gezondheid en vitaliteit binnen- en buiten de organisatie.

Gezondheid en sport

Biologische voeding, sport en een gezonde leefstijl gaan hand in hand. Door aan sport te doen, ben je lichamelijk en geestelijk fitter. Je presteert makkelijk op je werk zonder dat de stress en vermoeidheid toeslaan. Daarom ondersteunen we onze medewerkers in een actieve leefstijl. We bieden vanuit Udea verschillende mogelijkheden om aan de lichamelijke gezondheid te werken, zoals wekelijkse crossfit-uren.

Algemene voorwaarden | © 2017 Udea