Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4
Assortiment

Udea is een groothandel, merkenhuis, im- en exporteur van biologische levensmiddelen en tevens franchisegever van de biologische supermarktformule Ekoplaza. Udea is ook een familiebedrijf dat persoonlijk en slagvaardig is. Een bedrijf waarvan alle mensen graag met positieve energie samen met u ondernemen in biologisch.

Onze focus ligt op biologische levensmiddelen: we leveren zowel verse als houdbare producten aan natuurvoedingswinkels, bio-supers, speciaalzaken, out-of-home en retail in de Benelux. Als marktleider in biologische producten hebben we een aantal eigen merken ontwikkeld; waaronder Your Organic Nature, Proef, het dichtste bij de natuur, Lieke is vrij en Ice Cream Factory. Samen met onze leveranciers en telers bieden we producten van de hoogst mogelijke kwaliteit die eenvoudig en efficiënt bij ons te bestellen zijn.

Udea is een open, eerlijke, directe en transparante onderneming. Hoewel we een besloten vennootschap zijn, is winstmaximalisatie bij ons niet het hoogste goed. Klant- en medewerkerstevredenheid, net als onze continuïteit staan bij ons voorop.

Onze keurmerken

Biologische producten

Biologische producten zijn voor ons het uitgangspunt van Puur Genieten. Onze biologische producten zijn duurzaam, heerlijk en puur en daar kun je ongestoord van genieten. Bij biologische producten is er over het algemeen veel nauwer contact tussen producent en groothandel. Deze wederzijdse afhankelijkheid zorgt voor gezamenlijk continuïteit en faire omstandigheden. Dagelijks proberen we door optimalisatie van de contacten met onze leveranciers en afnemers een beter aanbod met een betere prijs-kwaliteitverhouding te realiseren. Uiteraard worden nieuwe producten altijd eerst intern beoordeeld, voor ze aan het assortiment toegevoegd worden.