L'Amour rouge d'Antoine
Een zachte en romige roodkorst-schimmelkaas. Deze kaas is gemaakt van gepasteuriseerde melk en vegetarisch stremsel en heeft 3 weken gerijpt. Verpakt in een vierkante doos.
Toco
Een halfzachte roodschimmelkaas met groene peper, vernoemd naar de reuzentoekan (Toco) met zijn opvallende gele snavel. De smaak van deze biologische milde peperkaas wordt sterker naarmate de kaas verder rijpt.
Tommete de Yenne
Een Franse rauwmelkse korstkaas uit Savoie. De kaas heeft een fris zure melksmaak met een onderscheidende uitstraling.
Feta
Een Griekse witte kaas met een zoutige en pittige smaak. De kaas is gemaakt van gepasteuriseerde geitenmelk uit het hart van Griekenland. Na het pekelen wordt de kaas ten minste 8 weken gerijpt.
Gorgonzola Dolce
Een blauwschimmelkaas van volle koemelk uit het noorden van Italië. De kaas is romige en heeft een pikante en aromatische smaak.
Albikoner met Eikenschors
Een bijzondere roodschimmelkaas uit Zwitserland. Twee weken voor het einde van het rijpingsproces worden de kazen ingewreven met gemalen eikenhout schors. Hierdoor krijgt de kaas zijn sterke en aromatische smaak.