Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4

We zijn totaalleverancier in biologische levensmiddelen en daarnaast bieden we een breed assortiment non-food artikelen. Nergens anders vindt u zo'n groot assortiment dat bovendien veelal per stuk te bestellen is. Alles om u in de retail of foodservice volledig te voorzien.

Bij samenwerking met producenten, telers en boeren staan eerlijke samenwerking en continuïteit hoog in het vaandel. Udea tendert bijvoorbeeld niet en we schrijven niet in op kwanta. Uiteraard betalen we de boeren een eerlijke prijs. Met veel telers bestaan inmiddels jarenlange relaties. Om deze onderlinge relaties sterk te houden organiseren we vanuit Udea jaarlijks een telersbijeenkomst en een leveranciersdag.

Kruidenierswaren

Van de dagelijkse boodschappen tot de nieuwste foodtrends; door jarenlange ervaring weten we bij Udea precies de juiste biologische assortimentsmix te creëren. We bieden altijd het meest actuele aanbod van private labels, exclusieve producten en A-merken. Bovendien kunnen we als biologisch marktleider voor een juiste prijsstelling zorgen. 

Groente en fruit

Op het gebied van biologische aardappels, groenten en fruit zijn we dé specialist en grootste leverancier in de Benelux. Dit betekent dat we u veel productkennis, extra inkoopvoordeel en de meeste keuze kunnen bieden. De kracht van Udea schuilt in de betrokken en langdurige samenwerking met onze telers en leveranciers. 

Vlees, vis en vega

Puur genieten begint bij de beste biologische producten. Bij Udea vindt u een groot assortiment aan vis- en vleesproducten van de hoogste kwaliteit, die ook in grootverpakking geleverd kunnen worden. 

Kaas

Op brood, door de salade of bij de borrel; ieder moment biedt een mogelijkheid voor een stukje kaas! Ons aanbod van biologische kaasproducten is dan ook veelzijdig en groot.We bieden bijvoorbeeld een ruim assortiment aan vegetarisch gestremde kazen.

Koelvers

Het koelverse aanbod van Udea bestaat naast biologische zuivel, boter en eieren ook uit een uitgebreid assortiment aan koelverse convenience-artikelen, zoals vleesvervangers, verse vruchtensappen, soepen en salades.

Diepvries

Gemak dient de mens. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment biologische diepvriesproducten, zoals groenten en fruit, snacks, pizza's en ijs. Makkelijk in gebruik en prettig om uw voorraad altijd op peil te houden. 

Non-food

Ook biologische non-food producten zoals schoonmaakmiddelen en verzorgingsproducten horen binnen een duurzame levensstijl. We bieden een breed assortiment aan deze non-foodproducten.

Doelgroepspecifiek

Bij Udea houden we graag rekening met persoonlijke wensen. Daarom is er een ruim assortiment doelgroepspecifieke biologische producten bij ons verkrijgbaar. Hiermee proberen we iedereen een lekker alternatief te bieden! 

Verzorging

Een gezonde leefstijl gaat verder dan alleen een gezond voedingspatroon; ook uiterlijke verzorging speelt hierin een belangrijke rol. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment aan biologische verzorgingsproducten. 

Algemene voorwaarden | © 2017 Udea