Welkom bij Udea

Start uw bestelling door een afdeling te kiezen.

VOLGENDE
1/4
Assortiment

Zoeken naar gezonde producten

U kunt een lijst maken

VOLGENDE
2/4

Dit is uw boodschappenlijstje en winkelmandje

Hier wordt uw bestelling verzameld en rond u het bestelproces af.

VOLGENDE
3/4
Assortiment

Udea, uw betrouwbare partner

Staat u net als Udea 100% achter biologisch? En heeft u een speciaalzaak, natuurvoedingswinkel of bio-super? Dan zijn wij graag uw partner! Dat houdt meer in dan een winkel bevoorraden. Om iemands partner te mogen zijn moet je samen nadenken over een gezonde toekomst.

EXCLUSIEF VOOR DE BIO-RETAIL en foodservice

Waarom zou je trots zijn op de laagste prijs als je weet wat de consequenties zijn? Wij hebben en nemen de verantwoordelijkheid dat onze boeren en telers ook in de toekomst voor gezond voedsel kunnen zorgen. Met een eerlijke prijs kunnen zij eraan werken om de gezondheid van bodem, plant, dier, mens en planeet te waarborgen.

Onze producten bestaan niet uit vooral vulmiddelen als biologische suiker, vet en zout waarmee de prijs gedrukt kan worden. Wij bekijken niet per keer wie de laagste prijs biedt en lopen niet weg als onze teler vanwege een tegenvallende oogst een hogere kostprijs heeft. Wij kopen geen goedkoop melkoverschot van ver maar betrekken dit van Nederlandse boeren die ervoor zorgen dat de koe in de wei blijft staan. Wij kiezen voor kwaliteit en dus niet voor ham die voor 10% uit water bestaat. Biologisch zit in ons DNA en doen het er niet als nevenactiviteit bij. Dat maakt onze prijs een eerlijke prijs voor een eerlijk product.

Deze waarden kan Udea alleen uitdragen door exclusief te leveren aan speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en biosupers. 

Bij de huidige ontwikkeling waarbij de reguliere supermarkten meer dan ooit concurrent worden, is het kiezen voor een partner die exclusief kiest voor het bio-retail kanaal extra belangrijk. Geen dubbele belangen, niet eten van twee walletjes, maar vol achter de biologische speciaalzaak staan.

Supermarkten positoneren budget biologisch als premium in het schap. Wij staan voor eerlijke prijzen en biologische kwaliteitsproducten, want dat is bij ons het minimale vereisten. Hoe wij dit waar maken? Door intensief samen te werken met leveranciers én met onze klanten.  

Zo blijven wij pionieren. Zo behouden wij concurrentievoordeel.

5 garanties voor u als klant

Voor een goede samenwerking met onze klanten is duidelijkheid van groot belang. Daarom vindt u hieronder onze vijf garanties, zodat u precies weet waar u op kunt rekenen als u bij Udea een bestelling plaatst. Zo kunt u zichzelf focussen op úw klanten.

STERK IN ALLE ASSORTIMENTSGROEPEN

Extra service, delen van kennis en ervaring

Naast het afgeven van garanties voor onze klanten, bieden wij indien gewenst nog meer service om u als winkelier te ondersteunen. Udea is een groothandel met een retail-organisatie. Jarenlange ervaring, focus en belang in de retail zorgen voor veel kennis en ervaring. Deze delen wij graag voor een duurzaam bestaan van uw onderneming. 

Sterkere concurrentiepositie als promotiepartner! 

Udea verzorgt een compleet promotieprogramma voor op de winkelvloer waarbij de consument en de winkelier centraal staan. Het doel; verhogen van het aantal klanten, verhogen van de besteding per klant en een verbetering van de klanttevredenheid die bepaalt of de klant terug komt. 

Bij het bepalen van de acties houdt Udea rekening met een juiste gevarieerde mix van scherpe aanbiedingen, hardlopers, impuls- en imagoproducten alsmede een juiste balans tussen huismerken en A-merken. Daarnaast stellen wij als voorwaarde dat de producten in het basisassortiment staan. De versartikelen plannen wij zo kort mogelijk van te voren in zodat we met bijvoorbeeld groente en fruit scherpe marktconforme prijzen kunnen maken. Gegarandeerd succesvolle acties op de winkelvloer dus! Daarnaast kunt u als winkelier de actie artikelen dagelijks (bij)bestellen waardoor er geen lege actieschappen meer zijn of te veel voorraad wordt opgebouwd in de winkels. Door een steeds groter wordende groep promotiepartners realiseren we momenteel schaalvoordelen die resulteren in erg aantrekkelijk geprijsde acties. Een opsomming van wat u van ons kunt verwachten:

 • Elke week een set instore folders
 • Elke week een pakket POS materiaal
  • 2 x A1, A3, A4 en actie schapkaartjes.
 • Paas-, pinkster-, kerstfolder (8 pag.) 1000 st.
 • Op biotopper.nl plaatsen wij de folder digitaal zodat u deze ook kunt gebruiken om via e-mailnieuwsbrief en social media kunt verspreiden
 • Korting op formulevrije campagnes als de Paasspaar campagne en de succesvolle Biobox spaarcampagne.
 • Optie deelname bulkacties DKW en Vers
 • Dit allemaal voor slechts € 675,- per jaar. Stapt u nieuw in, dan betaalt u het eerste jaar helemaal niets. Voorwaarde is uiteraard wel dat u actief mee doet.
 • Kiest u alleen voor het POS pakket, dan betaalt u € 250.-
 • Verver helpen wij u graag op weg met maatwerk in lokale marketing. Denk hierbij aan verspreidingsgebieden analyse en advertentie opmaak.
   

Wilt u promotiepartner worden? Neem contact op met Nancy de Groot, actiecoördinator. ndgroot@udea.nl

"We gaan samen graag een succesvolle toekomst tegemoet waarbij de volledige focus op het succes van de winkel ligt. Want uw concurrentiepositie is ons gezamenlijk belang. En daarom staan wij 100% achter de biologische speciaalzaken.”