Onze category manager Hilde is verantwoordelijk voor onder andere het vers broodbelegschap. Ze neemt u mee in alle trends en ontwikkelingen op dit gebied, praat u bij over de toppers en vertelt u de nieuwe aanwinsten.
TRENDSIN HET SCHAP
Hilde: “We werken hard aan een korte en transparante keten met zoveel mogelijk lokaal aanbod. Binnen de categorie vers broodbeleg introduceren we daar een mooi voorbeeld van. De salami van St. Hendrick is gemaakt van vlees afkomstig van Nederlandse dieren. Daarnaast zien we nog altijd een groeiende vraag naar gevarieerd plantaardig aanbod voor op brood. Daarin zetten we onder andere in op de populaire eiwitrijke peulvruchten als kikkererwten, linzen en sojabonen.”
HILDE'S UITGANSPUNTEN VOOR EEN STERK VERS BROODBELEGSCHAP
Peulvruchten
We zien binnen plantaardig broodbeleg dat er steeds meer gebruik wordt gemaakt van verschillende soorten peulvruchten. Denk hierbij aan kikkererwten, linzen, sojabonen etc. Dit zijn uitstekende bronnen van plantaardige eiwitten. Ook hier proberen we bij Udea op in te spelen.
Plantaardige alternatieven
Er is nog steeds een groeiende vraag naar gevarieerd aanbod plantaardig broodbeleg. We proberen hier als Udea op in te spelen en actueel te blijven door te innoveren en u zo een ruim assortiment te kunnen bieden.
Herkomst
Wij zijn voorstander van een korte transparante keten en kiezen voor lokaal aanbod. Dit zien we ook steeds beter terug in ons assortiment vers broodbeleg. Zo introduceren we een salami van St. Hendrick, gemaakt van vlees afkomstig van Nederlandse boeren.
Om u te helpen uw broodbelegschap in te delen, heeft Hilde toppers geselecteerd. Deze producten zijn allemaal op hun eigen manier onderscheidend en echte bestsellers.
Door de groeiende vraag naar een gevarieerd aanbod in plantaardig broodbeleg introduceren we steeds meer producten. Hieronder een aantal toppers voor u op een rijtje.
Salami gemaakt van varkens- en rundvlees afkomstig van biologische werkende boeren, gevestigd in Nederland. Het vlees wordt gerookt op beukenhout en de producten krijgen de tijd om hun eigen unieke smaak te ontwikkelen in de speciaal hiervoor ontwikkelde rijpingskamers. Deze salami heeft een milde smaak met een vleugje knoflook