De Oosterse keuken is goed ingeburgerd in Nederland. Daarom zetten we deze week de belangrijkste producten binnen het Oosterse schap voor u op een rij. Bovendien zijn veel producten deze week in de actie.
Kwaliteit en traditie
Er wordt veel waarde gehecht aan de traditionele productiewijzen van vele producten, dit gaat gepaard met een hoge kwaliteit. Bent u dus op zoek naar een traditioneel ‘gebrouwen’ sojasaus, een klassieke currypasta, noodle of andere smaakmakers; u vindt ze in ons assortiment.
Oosterse innovaties
Naast het authentieke assortiment zitten onze leveranciers en wijzelf natuurlijk niet stil. Zo wordt er continue gekeken naar smaakvolle en nieuwe producten. Met nieuwe en misschien wel ‘onverwachte’ producten proberen we u dan ook zo goed mogelijk te voorzien.
Noodles
Ze zijn niet meer weg te denken uit het eetpatroon van de Nederlander: noodles. Ze komen dan ook in ontzettend veel verschillende varianten.
Wilde sockeye zalm
Deze zalm komt van Fish and More, het eerste Nederlandse merk voor biologische vis, schaal- en schelpdieren, met bovendien alle keurmerken voor duurzaamheid. Logisch, want vis zit in de genen van eigenaar Jurgen van Bakel. Met een vader die in de vis zat, wilde hij niets liever dan visboer worden. Een duurzame, biologische visboer!
De sockeye zalm
In het hoge noorden van Canada en Alaska komt de wilde sockeye zalm voor. Deze zalm is misschien wel het meest fraaie exemplaar. De dieprode kleur krijgt hij door het eten van plankton en garnaaltjes.