Onze category manager Elke is onder andere verantwoordelijk voor het mediterrane maaltijdenschap en neemt u mee in alle trends en ontwikkelingen op dit gebied.
TRENDSIN HET SCHAP Elke: "De mediterrane keuken blijft populair. Dit schap kenmerkt zich door een breed assortiment met klassieke, ambachtelijke producten. Door te kiezen voor pastasauzen die gemaakt zijn volgens recepturen uit specifieke regio’s, waan je je ook buiten de vakanties om in Italië. Door nieuwe variaties op klassieke producten te bieden, kunnen we ook binnen deze traditionele keuken vernieuwen. Zoals pizzabodems op basis van groenten of pasta’s op basis van peulvruchten. En voor antipasti bent u bij ons ook aan het goede adres: van gegrilde paprika’s en zongedroogde tomaten tot artisjokharten en olijven. Naast een breed biologisch assortiment, is ook een erg ruim aanbod in biodynamische producten. Dat is pas écht lekker eten!"
ELKE'S UITGANGSPUNTEN VOOR EEN STERK SCHAP
Klassiekers
Authentieke mediterrane producten, wie gebruikt ze niet? Het assortiment pasta’s, tomatenproducten en pesto’s is om deze reden ruim en aantrekkelijk.
Ambachtelijk
Minimale toevoegingen, maximale smaak. Dat is het uitgangspunt van onze producten. Door middel van traditionele ingrediënten en bereidingswijzen proberen we de artikelen zo puur mogelijk aan te bieden.
Vernieuwing
Soms ben je juist op zoek naar een andere twist. Kies dan eens voor een pizzabodem op basis van groenten – of voor glutenvrije pasta’s gemaakt van peulvruchten. Kleurrijk, lekker én gezond!
Om onze afnemers een geschikte keuze te laten maken, heeft Elke verschillende producten geselecteerd. Allen onderscheidend en échte musthaves voor in het schap. Ze geven ons ruime assortiment aan producten weer en bevatten producten uit verschillende productgroepen.
NIEUW BIJ UDEA: SARDIJNSE LUXE P PASTA’S VAN IL PASTAIO DI NUORO
Pasta maken met bronzen mallen, zorgt ervoor dat de pasta poreus is. Poreuze pasta houdt de saus en smaken vast, breekt niet en wordt niet te gaar of zacht. Pasta met bronzen mallen maken duurt langer, maar is essentieel voor ongelooflijk goede pasta. Door het drogen op zeer lage temperatuur kunnen we de eigenschappen van het geselecteerde graan behouden. Daardoor is Pastaio di Nuoro pasta bijzonder smakelijk en voedzaam. Last but not least zorgt het drogen op lage temperatuur ervoor dat de pasta niet breekt en perfect al dente wordt en blijft. Je zult het verschil met elke andere pasta begrijpen door het gewoon te proeven!