Let op: bestel- en levermomenten kunnen rondom de feestdagen wijzigen  Lees meer
×Vegan chocoladerepen van iChoc
Heerlijke chocoladerepen gemaakt op basis van rijstmelk. Volledig plantaardige repen, met de smeuigheid van reguliere melkchocolade. In 7 verschillende lekkere smaken. iChoc gebruikt alleen biologische ingrediënten tegen eerlijke prijzen in de hele keten. Zonder palmolie, zonder plastic.
Chocolade van de beste cacao
De beste en fijnste cacao uit de Dominicaanse Ruplubiek wordt gebruikt voor de iChoc chocoladerepen. Het meeste cacao komt van boerencoöperaties uit het noordoosten en oosten van het land. De beste cacaoregio's, waar de cacaoobomen gedijen temidden van een ongelooflijke plantendiversiteit. De boerenfamilies zijn goed op de hoogte van de wereldmarktprijzen en ontvangen eerlijke prijzen voor hun cacao.
Deze chocoladereep is gemaakt op basis van amandelen en gezoet met kokosbloesemsuiker. De donkere amandel noga met stukken van amandelen geeft een zeer bijzondere karamel-achtige smaak.
Duurzame verpakkingen
Alle chocoladerepen worden duurzaam verpakt. De verpakkingsfolie is volledig composteerbaar en het kartonnen verpakking is bedrukt met mineraalolievrije drukinkten.
Goed voor mens en dier
IChoc vermijdt bewust controversiële ingrediënten zoals palmolie en sojalecithine.
Powered by AdResults